A világ legdrágább romantikus randija

Csak dőlj hátra és képzeld magad egy olyan nőnek a helyébe, akit a párja a világ legromantikusabb randijával lep meg: kellemes, lazító masszázs, utána különleges vacsora kettesben, a háttérbe egy vonós négyes játszik, majd egy romantikus lakosztályban eltöltött romantikus éjszaka, és mindez egy parányi szigeten, ahol csak ti vagytok ketten. Szeretnéd?

Úgy kezdődik, hogy egy Bentley-vel visznek kettőtöket a kikötőhöz, majd egy luxus jachtba szálltok és azzal közelítitek meg a szárazföldtől kb. 1,6 km-re fekvő magánszigetet, ahol pezsgővel és falatkákkal fogadnak. A sziget csak kettőtökén ezen az éjszakán. A lakosztályhoz szauna, könyvtár, napozó fedélzet, jacuzzi és egy romantikus étkező is tartozik. Az ötfogásos vacsorához vonós négyes szolgáltat háttérzenét. A tökéletes ellazulásról masszőr gondoskodik. A reggelit természetesen ágyba hozzák.

Mit szólsz hozzá?

Spitbank Fort Spitbank Fort

Az Egyesült Királyságbeli Gosport-i Spitbank Fort szolgáltatása kb. 13 millió forintért rendelhető meg egy éjszakára, amivel a világ legdrágább randevúhelye címet vívta ki magának. Volt egy ennél is drágább hely, de érdeklődés hiányában megszűnt a szolgáltatásuk. Vajon mennyi a létjogosultsága ennek a meglehetősen extravagáns szolgáltatásnak?

Spitbank Fort Spitbank Fort