Kaley Cuoco csillárról fejjel lefelé logó menyasszonyi tortája

Kaley Cuoco, a Big Bang Theory (Agymenők) sitcom sorozat sztárja december 31-ei esküvőjét egy nem mindennapi tortával tette emlékezetessé. Egy csillárról fejjel lefelé logó több emeletes esküvői tortával.

A Los Angelesi cukrászat többször is készített már különleges tortákat sorozatoknak, filmeknek és különleges eseményekre, de ez a torta volt eddig a legnagyobb kihívásuk.

Kaley Cuoco esküvői tortája

Ahogy a tulajdonos elmesélte, először homokzsákokat lógattak le a csillárról, hogy kipróbálják, biztos elbírja-e majd a tortát. A torta függőlegességéért a középső forgótengely felelt. Az egyes szinteket fal palánkok tartották a helyükön. A torta megtervezése és elkészítése 6 hétig tartott. Nem nagyon hitték, hogy bárki át akar majd törni a fapalánkokon egy kóstoló miatt, de ők még is megtették.  Az ifjú pár alulról a második szinten vágott ki egy szeletet és meg is ette.

Kaley Cuoco esküvői tortája

Az utóbbi idők egyik legőrültebb esküvői tortájáért nem kis összeget hagyhattak Kaley-ék a cukrásznál csak azért, hogy elképesszék a vendégeiket és a fotósokat.

Kaley Cuoco esküvői tortája