Null-kalóriás étterem nyílt Londonban

Null-kalóriás étteremLondonban a napokban nyitott meg a 0 kalóriás étterem, a Steam a Convent Gardenben. Az étterem szeretné bebizonyítani, hogy attól, hogy valami null-kalóriás, még lehet finom. Ehhez egy sztárséfet is szerződtettek.

Az étlapon olyan ételek szerepelnek, marha filé babcsíra salátával, fésűkagyló hhorizo kolbászos és uborkás bruscettával gyömbéres dresszinggel, fürjtojás cocotte-ban gombával és póréhagyma fondüvel, garnélával töltött citromos nyelvhal fűszervajas mártással. Tehát egyáltalán nem kell attól tartani, hogy nyers zöldségeket rágcsálva és vizet szűrcsölve tölthetjük a vacsorát.

A fogások között a vendégek stretching órán vehetnek részt, hogy segítsék az emésztést és vibrálós székeken ülhetnek, amelyek gyorsítják a kalóriák égetését.

A null-kalória nem feltétlenül jelenti azt, hogy le kell mondani a desszertről, az étkezés végén kérhetünk banán tortát ananász confittal és crème Chantilly-val.

Az étterem a német Miele érdekeltségeibe tartozik, az ételek a Miele új gőzsűtőjében készülnek. És nem a Miele az első, aki innovatív étkezési lehetőségekkel állt elő. Az Electrolux mobil éttermeket állít fel különböző látványosságok környékén, általában a háztetőkön.