Vertu Signature Pure Chocolate telefon

Már a telefon neve is elég ahhoz, hogy beinduljanak a pavlovi reflexek, és csöpögni kezdjen a nyálunk, de a Vertu Vertu Signature Pure Chocolate telefonját nem is lehet jobban leírni máshogy, mint hogy „finom”.

A Vertu okostelefon dizájnja igazán méltó az őt körülvevő hype-ra. A telefon háza csokoládé színben pompázik. A lágy bőr és a kerámia részei is egyaránt barnák. A nagyfelbontású kijelző a vizuális élményével, a minőségi hangszóró pedig a hangzásával teszi a Vertu telefont igazán kóstolnivalóvá.

Gyönyörű, mégis funkcionális. Minden részletében tökéletesen kidolgozott, a sim kártyát rejtő fiók fedelére gravírozott Vertu logótól a bőrrel bevon elrejtett D-ring technikával nyíló akkumulátorfedélig.

A fényképeket elnézve nem csak a szemnek, a fülnek, de a tapintásnak is kellemes élményt tartogat Vertu „csokoládéja”. A színek, az anyagok és a forma is hívogatóan meleg érzetet sugároz.

Vertu Signature Pure Chocolate telefonA telefon 16.600 dolláros áron vásárolható majd meg a Vertu üzleteiben és kereskedelmi partnereinél.